Un hort ecològic té com a finalitat aconseguir els productes de forma natural sense trencar l'equilibri amb la natura, essent al màxim respectuosos amb el medi ambient. Les característiques principals són:
1. Rotació de cultius: permet l'aprofitament de tots els nutrients del sòl i limita el desenvolupament de les plagues.
2. Associacions favorables i desfavorables: algunes plantes s'influencien mútuament de forma positiva, ja sigui atraient insectes que afavoreixen la pol·linització, allunyant plagues, etc.
3. Mètodes biològics de control de plagues: es poden fer servir polaritzacions d'extractes de plantes i i nfusions que ens ajudaran a la prevenció de plagues. En qualsevol cas, és impensable l'ús de productes insecticides no només per raons mediambientals, sinó també per raons de seguretat de l'alumnat.
4. Fertilització: es poden fer servir adobs orgànics d'origen animal, així com els procedents del cultiu de lleguminoses i del compostatge.

2. Associacions favorables i desfavorables: algunes plantes s'influencien mútuament de forma positiva, ja sigui atraient insectes que afavoreixen la pol·linització, allunyant plagues, etc.
3. Mètodes biològics de control de plagues: es poden fer servir polaritzacions d'extractes de plantes i i nfusions que ens ajudaran a la prevenció de plagues. En qualsevol cas, és impensable l'ús de productes insecticides no només per raons mediambientals, sinó també per raons de seguretat de l'alumnat.
4. Fertilització: es poden fer servir adobs orgànics d'origen animal, així com els procedents del cultiu de lleguminoses i del compostatge.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada